Tarina

Teeletin synty

Tunnelmallinen teekauppa avattiin Lahteen Hämeenkadulle syksyllä 2017. Se sai alkunsa ystävyydestä lämpöisiä juomia kohtaan sekä teekaupan mentävästä aukosta Lahden erikoiskauppatarjonnassa. Teeletti ei ole vain teekauppa vaan paikalliset Caffin kahvit ovat kuuluneet alusta asti sen valikoimaan. Juomavalikoimaa täydentävät lisäksi astiat ja teetarvikkeet, herkut sekä pieni valikoima lettipainotteista luonnonkosmetiikkaa ja meillä paketoidaankin vuoden mittaan kasapäin yksilöllisiä lahjoja ja sekä lahjakortteja.

 

Letin tarina

Teeletin nimen leipominen oli venyvää ja sujui tahmeasti. Tee-sanaan pystyi liittämään uskomattoman monta latteaa sanaa, joista mikään ei tuntunut sopivan. Lopulta löytyi letti, joka oli sanana pehmeä suussa ja muutenkin pullaisan rento. Letti myös heilui vimmatusti kun kauppias apujoukkoineen teki muuttoa, jossa purettiin vanhaa ja rakennettiin siitä uutta. Letin leppoisa pyöreys päätyi mukaan myös logoomme.

 

Teevalikoima

Teeletin teevalikoima kattaa varsinaisten teevaihtoehtojen lisäksi hyvän valikoiman kofeiinittomia yrtti- ja maustehaudukkeita, joilla on ehdottomasti paikkansa suomalaisessa juomakulttuurissa. Maustamattomat teemme painottuvat luomuun. Myös lähituotanto on tärkeässä osassa: myymiämme suomalaisia merkkejä ovat mm. Caffi (alkuperäiskahvit), Mokkamestarit (maustekahvit), Gopalan tila (hunajat ja fudget), Piipula (astiat), Punainen ruukku (astiat) ja Famo (luonnonkosmetiikka). Osaan valikoimastamme pääset tutustumaan nettikaupassamme, koko valikoimaan ja teelettimäiseen tunnelmaan puolestaan myymälässämme Lahden keskustassa. Tervetuloa!

 


Teeletti - Lahden oma teekauppa

Hämeenkatu 14, 15110 Lahti

050 304 9105, info (at) teeletti.fi, Facebook, Instagram

Aukiolot näet etusivultamme

 

Teeletti on Teen ystävät ry:n yritysjäsen. Voit tutustua Teen Ystäviin täältä.

Teeletti käyttää aurinkoenergialla tuotettua sähköenergiaa.