Lahden kahvi Lahen Bourbon

Tuotetiedot

Hinta: 11,50 €

kpl

Tuotekuvaus

Tummapaahtoinen 100% arabica-sekoitus, jossa on tuhti suutuntuma ja voimakas, sieman sikarinen ja tumman suklaan makeus. Jälkimaku on pitkä, suklainen ja hedelmäinen. Sopii tummaksi suodatinkahviksi tuhtien jälkiruokien kanssa tai espressoksi pohjois-italialaiseen tyyliin.

Mikäli haluat kahvin jauhettuna, jauhamme sen sinulle toivomuksesi mukaisesti. Kirjoitathan jauhatustoiveen tilauksesi lisätietoihin.

Paahtimo: Caffi, Lahti
Sekoitus: Brasilia natural bourbon ja Colombia Huila
Paahto: Tumma paahto
Maku: Tummasuklaa ja kiivihedelmä, jälkimaku sikarinen ja tuhti, hiukan savuisa. Maitokahveissa maitosuklaan ja kaakaon vivahteita.
Pakkauskoko: 250 g
Kilohinta: 46 €/kg

---

Coffee from Lahti -

Caffin paahtimo toimii Lahdessa Askon alueella vanhassa Upon valimorakennuksessa. Vuonna 2008 käynnistettiin Caffin Flamingon myymälässä oma kahvin paahtaminen, joka johti varsin pian täysimittainen pienkahvipaahtimon perustamiseen vuonna 2011.

Hyviä kahveja, käsityönä paahdettuna pienissä erissä ja suoraan asiakkaiden saataville aivan tuoreena. Siksi Caffi on olemassa. Siksi näitä kahveja on maisteltu jo moneen kertaan ja siksi paahtoprofiileja hiottu yön hiljaisena tunteina. Vain maku ratkaisee.