Caffi Brasilia Yellow Bourbon

Tuotetiedot

Hinta: 11,80 €

kpl

Tuotekuvaus

Tämä tasapainoinen ja tuhdinpuoleinen kahvion monen suosikki, eikä turhaan. Rainhan Yellow Bourbon on pehmeä ja sen jälkimaku on makean suklainen. Diasin perhe viljelee tätä huippukahvia Etelä-Brasiliassa Rainhan tilalla, jossa myös hoidetaan sosiaalista ja ympäristövastuuta huolellisesti. Tilan kahvi on valittu useana vuonna peräkkäin Brasilian parhaaksi kahviksi Cup of Excellence -kilpailussa.

Mikäli haluat kahvin jauhettuna, jauhamme sen sinulle toivomuksesi mukaisesti. Kirjoitathan jauhatustoiveen tilauksesi lisätietoihin.

Paahtimo: Caffi, Lahti
Lajike: Yellow Bourbon Pulped Natural.
Kasvupaikka: 1200-1400 metriä
Paahto: Keskipaahto
Maku: Pehmeä ja tuhti suutuntuma, melko matala hapokkuus, kypsä hedelmä, makea maitosuklainen jälkimaku.
Pakkauskoko: 250 g
Kilohinta: 47,20 €/kg

---

Coffee from Lahti -

Caffin paahtimo toimii Lahdessa Askon alueella vanhassa Upon valimorakennuksessa. Vuonna 2008 käynnistettiin Caffin Flamingon myymälässä oma kahvin paahtaminen, joka johti varsin pian täysimittainen pienkahvipaahtimon perustamiseen vuonna 2011.

Hyviä kahveja, käsityönä paahdettuna pienissä erissä ja suoraan asiakkaiden saataville aivan tuoreena. Siksi Caffi on olemassa. Siksi näitä kahveja on maisteltu jo moneen kertaan ja siksi paahtoprofiileja hiottu yön hiljaisena tunteina. Vain maku ratkaisee.