Caffi Brasilia Yellow Bourbon

Tuotetiedot

Hinta: 15,00 €

kpl

Tuotekuvaus

Tämä kahvi on kaikkien suosikki. Makean suklainen kahvi toimii kaikilla valmistusmenetelmillä ja on varma valinta ihmiselle kuin ihmiselle. Caffin asiakkaiden suositus ja eniten myyty kahvimme koko Caffin historiassa. Jos haluat ottaa varmoja askelia erikoiskahvien parissa, Miaki Yellow Bourbon on varma valinta.

Tasapainoinen ja tuhdinpuoleinen kahvi. Erittäin monikäyttöinen ja varma valinta ihmiselle kuin ihmiselle. Sopii mihin tahansa valmistusmenetelmään. Tämä kahvi on monen suosikki, eikä turhaan.

Miakin perhe viljelee tätä huippukahvia Brasiliassa Minas Geraisissa. Tilan kahvi on tasapainoinen ja tarjoaa hyvän kupillisen kaikilla valmistustavoilla. Yellow Bourbon on pehmeä ja maitosuklainen sekä sen jälkimaku on vienosti kypsän hedelmäinen.

Mikäli haluat kahvin jauhettuna, jauhamme sen sinulle toivomuksesi mukaisesti. Kirjoitathan jauhatustoiveen tilauksesi lisätietoihin.

Paahtimo: Caffi, Lahti

Maa: BRASILIA
Alue: MINAS GERAIS
Viljelijä: MIAKIN PERHE
Tila: FAZENDA MIAKI
Lajike: YELLOW BOURBON
Käsittelytapa: PULPED NATURAL
Kasvukorkeus: 1100-1400M
Paahto: KESKIPAAHTO
Maku: TASAPAINOINEN, PEHMEÄ, SUKLAINEN, KYPSÄ HEDELMÄ
Valmistusmenetelmät: SUODATINKAHVI, ESPRESSO, PAVUISTA JAUHAVAT KAHVIKONEET
Pakkauskoko: 250 g
Kilohinta: 61 €/kg

---

Coffee from Lahti -

Caffin paahtimo toimii Lahdessa Askon alueella vanhassa Upon valimorakennuksessa. Vuonna 2008 käynnistettiin Caffin Flamingon myymälässä oma kahvin paahtaminen, joka johti varsin pian täysimittainen pienkahvipaahtimon perustamiseen vuonna 2011.

Hyviä kahveja, käsityönä paahdettuna pienissä erissä ja suoraan asiakkaiden saataville aivan tuoreena. Siksi Caffi on olemassa. Siksi näitä kahveja on maisteltu jo moneen kertaan ja siksi paahtoprofiileja hiottu yön hiljaisena tunteina. Vain maku ratkaisee.