Caffi Black Bourbon

Tuotetiedot

Hinta: 16,00 €

kpl

Tuotekuvaus

Black Bourbon on tummapaahtoinen 100 % arabica-sekoitus, jossa tuhti suutuntuma ja voimakas, hieman sikarisen makea jälkimaku. Makua tasapainottaa keskihapokas Colombia Huila. Sopii hyvin tummaksi suodatinkahviksi tai espressoksi pohjoisitaliailaiseen tyyliin.

Mikäli haluat kahvin jauhettuna, jauhamme sen sinulle toivomuksesi mukaisesti. Kirjoitathan jauhatustoiveen tilauksesi lisätietoihin.

Paahtimo: Caffi, Lahti
Sekoitus: Brasilia Natural Nossa Senhora de Fatima, Colombia Huila, Sumatran Gayo
Paahto: Tumma paahto
Maku: Täyteläinen ja luonteikas, hieman pähkinäinen ja makea. Savuinen jälkimaku. Varsinkin maitokahvissa tummasuklainen.
Pakkauskoko: 250 g
Kilohinta: 64 €/kg

---

Coffee from Lahti -

Caffin paahtimo toimii Lahdessa Askon alueella vanhassa Upon valimorakennuksessa. Vuonna 2008 käynnistettiin Caffin Flamingon myymälässä oma kahvin paahtaminen, joka johti varsin pian täysimittainen pienkahvipaahtimon perustamiseen vuonna 2011.

Hyviä kahveja, käsityönä paahdettuna pienissä erissä ja suoraan asiakkaiden saataville aivan tuoreena. Siksi Caffi on olemassa. Siksi näitä kahveja on maisteltu jo moneen kertaan ja siksi paahtoprofiileja hiottu yön hiljaisena tunteina. Vain maku ratkaisee.