Caffi Bonjour Ranskalainen paahto

Tuotetiedot

Hinta: 12,00 €

kpl

Tuotekuvaus

Bounjour on äärimmäisen tumma kahvi, joka on suunniteltu Cafe au Lait -kahviksi valmistettavaksi suodatinkeittimellä tai pressopannulla. Se tarjoillaan laakeasta kupista, jossa on puolet kahvia ja puolet lämmintä maitoa. Bonjour on savuisa ja bitteri, mutta myös makea. Todella tumman paahdon ystävä voi juoda tätä myös mustana ja ottaa kupillisesta irti äärimmäisen tuhdin ja savuisan maun.

Mikäli haluat kahvin jauhettuna, jauhamme sen sinulle toivomuksesi mukaisesti. Kirjoitathan jauhatustoiveen tilauksesi lisätietoihin.

Paahtimo: Caffi, Lahti
Sekoitus: Colombia Huila, Brasilia natural, Sumatra Gayo
Paahto: Tumma paahto
Maku: voimakkaan savuinen ja kitkerän makea, tuhti tuntuma.
Pakkauskoko: 250 g
Kilohinta: 48 €/kg

---

Coffee from Lahti -

Caffin paahtimo toimii Lahdessa Askon alueella vanhassa Upon valimorakennuksessa. Vuonna 2008 käynnistettiin Caffin Flamingon myymälässä oma kahvin paahtaminen, joka johti varsin pian täysimittainen pienkahvipaahtimon perustamiseen vuonna 2011.

Hyviä kahveja, käsityönä paahdettuna pienissä erissä ja suoraan asiakkaiden saataville aivan tuoreena. Siksi Caffi on olemassa. Siksi näitä kahveja on maisteltu jo moneen kertaan ja siksi paahtoprofiileja hiottu yön hiljaisena tunteina. Vain maku ratkaisee.