Caffi Bonjour Ranskalainen paahto

Tuotetiedot

Hinta: 16,00 €

kpl

Tuotekuvaus

Caffin ääritumma rankalaispaahto ja tosi tummapaahtoinen suodatinkahvi. Bonjour on kehitetty cafe au lait -kahviksi, mutta se toimii myös mustana suodatinkeittimessä sekä erinomaisesti varsinkin jauhavissa kahvikoneissa.

Sekoituksessa on tuhteja ja täyteläisiä kahveja. Brasilialaisen natural-kahvin ja Bali Mundukin tuhdin sekä voimakkaan olemuksen tasapainottajana toimii keskihapokas Nicaragua. Balin mausteiset ja savuisan sikariset maut tuovat tummapaahteista tuntua kahviin myös sisällöltään. Natural Brasilia tuo pehmeään painavuutta kielelle. Nicaragua rikkoo muuten niin pyöreää olemusta ja tuo lisää karaktääriä, hieman kypsän hedelmäistä vivahdetta.

Mikäli haluat kahvin jauhettuna, jauhamme sen sinulle toivomuksesi mukaisesti. Kirjoitathan jauhatustoiveen tilauksesi lisätietoihin.

Paahtimo: Caffi, Lahti

Maat: BRASILIA, NICARAGUA, BALI
Käsittelytapa: BRASILIA NATURAL, BALI WASHED, NICARAGUA WASHED
Kasvukorkeus: 1200-1400M
Paahto: HYVIN TUMMAPAAHTO
Maku: TASAPAINOINEN, PEHMEÄ, VAHVA SAVUINEN
Valmistusmenetelmät: SUODATINKAHVI, ESPRESSO, PAVUISTA JAUHAVAT KAHVIKONEET

Pakkauskoko: 250 g
Kilohinta: 64 €/kg

---

Coffee from Lahti -

Caffin paahtimo toimii Lahdessa Askon alueella vanhassa Upon valimorakennuksessa. Vuonna 2008 käynnistettiin Caffin Flamingon myymälässä oma kahvin paahtaminen, joka johti varsin pian täysimittainen pienkahvipaahtimon perustamiseen vuonna 2011.

Hyviä kahveja, käsityönä paahdettuna pienissä erissä ja suoraan asiakkaiden saataville aivan tuoreena. Siksi Caffi on olemassa. Siksi näitä kahveja on maisteltu jo moneen kertaan ja siksi paahtoprofiileja hiottu yön hiljaisena tunteina. Vain maku ratkaisee.