Caffi Colombia La Cristalina Bourbon 200g

Tuotetiedot

Hinta: 13,40 €

kpl

Tuotekuvaus

Caffin Colombia La Cristalina Bourbon valitiin Helsinki Coffee Festival 2019 -tapahtumassa vuoden parhaaksi espressoksi!

La Cristalina on suodatinkahvina tasapainoinen ja hienostunut keskipaahtoinen kahvi. Kupillisessa on trooppista hedelmää sekä suklaista makeutta. Kahvissa on mehumainen suutuntuma ja puhdas appelsiiniiin vivahtava jälkimaku. Espressona La Cristalina tarjoaa vahvoja punaisen metsämarjan makuja ja tasapainoisen makeuden marjaisuuden vastapainoksi. La Cristalinan tila on ollut Valdesin perheen omistuksessa sata vuotta. Nyt Caldasin alueella oleva tila kasvattaa erittäin korkeatasoista Bourbon-kahvia, joka käsitellään huolella pienissä erissä. Caffin valikoimassa La Cristalina asettuu hieman Inga Apontea hapokkaammaksi ja vaaleammaksi paahdoltaan.

Mikäli haluat kahvin jauhettuna, jauhamme sen sinulle toivomuksesi mukaisesti. Kirjoitathan jauhatustoiveen tilauksesi lisätietoihin.

Paahtimo: Caffi, Lahti
Lajike: Washed Red Bourbon
Kasvukorkeus: 1550 – 1800 metriä
Paahto: Vaalea keskipaahto
Maku: Tasapainoinen, meloni, mandariini, lime, vihreän omenan jälkimaku, pehmeä hunajainen suutuntuma
Pakkauskoko: 200 g
Kilohinta: 61 €/kg

---

Coffee from Lahti -

Caffin paahtimo toimii Lahdessa Askon alueella vanhassa Upon valimorakennuksessa. Vuonna 2008 käynnistettiin Caffin Flamingon myymälässä oma kahvin paahtaminen, joka johti varsin pian täysimittainen pienkahvipaahtimon perustamiseen vuonna 2011.

Hyviä kahveja, käsityönä paahdettuna pienissä erissä ja suoraan asiakkaiden saataville aivan tuoreena. Siksi Caffi on olemassa. Siksi näitä kahveja on maisteltu jo moneen kertaan ja siksi paahtoprofiileja hiottu yön hiljaisena tunteina. Vain maku ratkaisee.