Teesiivilä Pauliina Rundgren Lehti, keltainen

Tuotetiedot

Hinta: 29,00 €

kpl

Tuotekuvaus

Design: Pauliina Rundgren / Pauliina Rundgren HandiCrafts Oy
Valmistusmaa: Suomi
Tuotteelle on myönnetty Design from Finland- ja Avainlippumerkit.

Pauliinan sanoin: "Teesiivilän idea syntyi omasta tarpeesta. Suurena teen ystävänä kaipasin sihtiä, joka ei laske lehtiä lävitseen ja jolla saa haudutettua ison siinä kuin pienenkin määrän yhtä helposti. En tahtonut isoja välineitä vaan yhden siivilän, joka sopii mihin tahansa mukiin tai lähes mihin tahansa pannuun. Esteettisyys on osa teenautintoa, siksi muotokielestä tuli tehdä kaunis ja ajaton. Hyviä teehetkiä kaikille teen ystäville!"

Pauliina Rundgrenin teesiivilät ovat kaunista ja laadukasta designia, jota monet siihen ensin itse ihastuneet ovat hankkineet myös lahjoiksi. Teesiivilä-kokonaisuuteen kuuluu kaulus sekä siiviläosa. Siivilän kaulus emaloidaan huolellisena käsityönä Mikkelissä. Kauluksen pohjassa on luonnonkorkkipinnoite, joka eristää lämmönjohtumista; kaulus ei kuumene, eikä teevesi jäähdy. Tilava sihtiosa on puolestaan ruostumatonta terästä ja sen tiheän verkon läpi pienimmätkään lehdet eivät pääse teen makua kitkeröittämään.

Haudutuksen jälkeen voit asettaa teesiivilän kuivumaan kupin tai kulhon päälle ja kopistella siitä teenlehdet bioastiaan niiden jäähdyttyä. Sihtiosan voit tarvittaessa pestä tiskikoneessa, kaulukselle riittää hellävarainen käsinpesu. Korkkipinta kestää kuumuutta, kosteutta ja lyhytkestoista kastumista. Älä kuitenkaan liota kaulusta tai pese sitä tiskikoneessa.

Kokemuksia teesiivilöiden käyttäjiltä: ”erinomaisen käytännöllinen ja kaunis”, ”ehdotonta plussaa siitä, että pienetkään teenhippuset eivät mene läpi”, ”parhaita koskaan kokeilemiani teesiivilöitä”, ”tarpeeksi iso ja syvä”, ”tosi kaunis ja ihana väri”, ”helppo pitää puhtaana”, ”erittäin miellyttävä design rauhoittavaan teehetkeen”.


Materiaalit: Emali ja ruostumaton teräs.
Siivilän halkaisija 5,7 cm, korkeus 6 cm

LEHTI Kauluksen koko 9 x 14 cm
ASTERI Kauluksen halkaisija 10,5 cm
PISARA Kauluksen koko 11 x 13 cm

---

Pauliina Rundgrenin teesiivilät ovat kaunista ja laadukasta kotimaista designia Mikkelistä. Siivilään kuuluu kaunis emaloitu kaulus sekä tiheäverkkoinen siiviläosa. Nämä siivilät ovat myös hyvä lahjavinkki sillä monet siihen ensin itse ihastuneet ovat hankkineet myös lahjoiksi.