Caffi Kaweri Espresso

Tuotetiedot

Hinta: 13,63 €

kpl

Tuotekuvaus

Kaweri on tuhti espressosekoitus, joka kunnioittaa italialaista espressoperinnettä. Sen maku tulee suuhun leveänä ja tuhtina aaltona kuin höyryjuna ja jälkimaku on voimakas ja suklainen. Caffin varmin espresso kotibaristalle, sillä tästä kahvista saa hyvän esson, vaikkei myllyn säätö olisi ihan kohdillaan. Eteläitalialainen espresso, muttei ole pois suljettu suodatinkahvinakaan.

Mikäli haluat kahvin jauhettuna, jauhamme sen sinulle toivomuksesi mukaisesti. Kirjoitathan jauhatustoiveen tilauksesi lisätietoihin.

Paahtimo: Caffi, Lahti
Sekoitus: Bali Kintamani, Etiopia Sidamo, Intian AA Robusta
Paahto: Tumma paahto
Maku: Tuhti, leveä suutuntuma, maanläheinen, makeus suklainen, pitkä jälkimaku.
Pakkauskoko: 250 g
Kilohinta: 54,52 €/kg

---

Coffee from Lahti -

Caffin paahtimo toimii Lahdessa Askon alueella vanhassa Upon valimorakennuksessa. Vuonna 2008 käynnistettiin Caffin Flamingon myymälässä oma kahvin paahtaminen, joka johti varsin pian täysimittainen pienkahvipaahtimon perustamiseen vuonna 2011.

Hyviä kahveja, käsityönä paahdettuna pienissä erissä ja suoraan asiakkaiden saataville aivan tuoreena. Siksi Caffi on olemassa. Siksi näitä kahveja on maisteltu jo moneen kertaan ja siksi paahtoprofiileja hiottu yön hiljaisena tunteina. Vain maku ratkaisee.