Sola-saippua Lempi Lemmen Saippua

Tuotetiedot

Hinta: 6,00 €

kpl

Tuotekuvaus

Aniksen, muskatelin, appelsiinin ja patsulin eteerisillä öljyillä tuoksutettu saippua, joka sisältää myös kauraa, humalaa, hunajaa ja ja tyrnimarjaa. Sopii koko vartalolle ja hiusten pesuun.

INCI: rypsiöljy*, luomukookosöljy, vesi*, aqua*, lipeä, hunaja*, risiiniöljy, luomukaura*, tyrnimarja*, eteeriset anis-, muskatella-, luomu appelsiini- ja pachouliöljyt, humala*. *Suomalainen/pohjoiskarjalainen raaka-aine!

Tarina: Lempi on rakkaus, kauneus, viehätys, toivo ja toivominen, halajaminen ja syleileminen, suloisuus ja hellyys. Lemmen puoleen miehet ja naiset kääntyvät, kun he rakastuvat, haluavat olla rakastuneita, halajavat toista, haluavat parantaa rakkauselämäänsä, ja myös estää toista menemästä vieraisiin! Pohjois-Karjalassa ja Karjalassa nuoret neidot saunoivat kokeneempien naisten kanssa. Naiset lauloivat loitsuja siunatakseen ja puhdistaakseen heidät tulevaa avioliittoa varten tai auttaakseen heitä löytämään miehen, jos he eivät olleet sellaista vielä löytäneet. Jo naimisissa olevat naiset tekivät samaa, mutta käyttivät sanoja pitääkseen miehensä erossa muista naisista tai parantaakseen seksielämäänsä! Tämä saippua on saanut innoituksensa Lemmestä ja nousevasta rakkaudesta. Anis, appelsiini ja pachouli ovat ikivanhoja sukuviettejä kiihottavia aineita. Kaura, humala, hunaja ja muskatella tunnetaan rentouttavista ominaisuuksistaan. Tämänkin saippuan, kuten kaikkien rakkauteen liittyvien asioiden kanssa on aina toivoa muttei takuita!

---

Solan saippuat ovat aitoa perinteisellä tavalla valmistettua käsityöläissaippuaa Pohjois-Karjalan Juuasta ja ne sopivat niin lahjaksi kuin omaan käyttöön. Solasaippuat käyvät hyvin ihon ja hiusten pesuun sekä parranajoon kaikille ihotyypeille. Solasaippuoissa käytetään kasviöljyjä-, kosmetiikkalaatuista lipeää ja puhdasta, paikallista vettä, joista saadaan hiljalleen keittämällä runsaasti glyseriiniä sisältävä saippua. Saippuat eivät sisällä säilöntäaineita, petrokemikaaleja tai tensidejä eikä niiden ainesosia ole testattu eläinkokein. Kaikki kasvi- ja marja ainekset kerätään alueilta, joissa ei ole käytetty lannoitteita eikä torjunta-aineita. Osa tulee suoraan luomutuottajilta. Raaka-aineina käytetään mahdollisimman paljon paikallisia ja kotimaisia ainesosia.