Sola-saippua Tapion Talvi

Tuotetiedot

Hinta: 6,00 €

kpl

Tuotekuvaus

Kuusenkerkkää, nokkosta, koivunlehtiä ja katajan, sypressin, piparmintun, palmarosan ja patsulin eteerisi öljyjä sisältävä saippua. Sen tuoksu muistuttaa Eau de Golognea.

Ainesosat: rypsiöljy*, luomukookosöljy, vesi*, lipeä, risiiniöljy, eteeriset kataja-, sypressi-, palmarosa-, luomupiparminttu-*, pachouli-, laventeliöljyt, nokkosenlehdet*, kuusenkerkkä*, koivunlehdet*.*Suomalainen/pohjois-karjalainen raaka-aine!

Tarina: Tapio on Suomen metsien suojelija, sen kuningas. Hän hallitsee ja hoitaa metsää ja sen eläimiä. Tapion vaimo on Mielikki, metsän emäntä. Tapion läsnäolon voit aistia kulkiessasi metsässä. Kesällä metsän vihreys ja eläinten äänet voimaannuttavat ihmisen elämää. Talvella metsä on valkoinen, unisen hiljainen. Pakkaspäivänä auringon paistaessa metsä on kuin taiottu ihmemaa. Runsaasti eteerisiä öljyjä, jotka stimuloivat aisteja kylpiessä.

---

Solan saippuat ovat aitoa perinteisellä tavalla valmistettua käsityöläissaippuaa Pohjois-Karjalan Juuasta ja ne sopivat niin lahjaksi kuin omaan käyttöön. Solasaippuat käyvät hyvin ihon ja hiusten pesuun sekä parranajoon kaikille ihotyypeille. Solasaippuoissa käytetään kasviöljyjä-, kosmetiikkalaatuista lipeää ja puhdasta, paikallista vettä, joista saadaan hiljalleen keittämällä runsaasti glyseriiniä sisältävä saippua. Saippuat eivät sisällä säilöntäaineita, petrokemikaaleja tai tensidejä eikä niiden ainesosia ole testattu eläinkokein. Kaikki kasvi- ja marja ainekset kerätään alueilta, joissa ei ole käytetty lannoitteita eikä torjunta-aineita. Osa tulee suoraan luomutuottajilta. Raaka-aineina käytetään mahdollisimman paljon paikallisia ja kotimaisia ainesosia.