Caffi Etiopia Natural 200g

Tuotetiedot

Hinta: 13,00 €

kpl

Tuotekuvaus

Erityisen vaativille asiakkaille tämä kahvi hyvä suositus. Natural-kahvina monivivahteinen ja kompleksinen, jossa on hieno hedelmäisyys.

Caffin hedelmälihoineen kuivattu Etiopia Nensebo Refisa Natural kahvi on upea elämys. Siinä on kivihedelmän ja jasmiinin vivahteita. Jälkimaussa suuhun tulee herkkä marjan ja sitruksen vivahde. Kahvin suutuntuma on tasapainoinen ja miellyttävän pehmeä. Kahvi on mehumainen ja puhtaan makuinen antaen kupilliseen hienot vivahteet ja edistyneemmälle baristalle jopa mahdollisuuden uuttaa moderneja ja hapokkaita espressoja.

Caffi on osallistunut Etiopia Natural -kahveillaan useisiin kahvialan kilpailuihin. Caffin Etiopia Sidamo Kayon Mountain voitti Helsinki Coffee Festival -tapahtumassa vuonna 2018 suodatinkahvi-kategorian. Vuonna 2019 Caffin Etiopia Chelelektu Natural saavutti samoilla festivaaleilla pronssisijan. Vuonna 2016 Caffin Etiopia Suke Quto Natural -kahvilla voitettiin baristojen Suomen mestaruus.

ALKUPERÄTIEDOT:
Maa: ETIOPIA
Alue: WEST ARSI
Viljelijä: USEITA PIENVILJELIJÖITÄ
Tila: NENSEBO, REFISAN KÄSITTELYASEMA

KAHVITIEDOT:
Lajike: HEIRLOOM
Käsittelytapa: NATURAL, LUOMU
Sato: 2020
Kasvukorkeus: 1800-2600 M
Paahto: VAALEA
Maku: KESKITÄYTELÄINEN, JASMIININEN, KIVIHEDELMÄINEN, MUSTIKKAINEN, SITRUKSINEN

Valmistusmenetelmät: SUODATINKAHVI, KÄSIUUTOT

Mikäli haluat kahvin jauhettuna, jauhamme sen sinulle toivomuksesi mukaisesti. Kirjoitathan jauhatustoiveen tilauksesi lisätietoihin.

Paahtimo: Caffi, Lahti
Pakkauskoko: 200 g
Kilohinta: 65 €/kg

---

Coffee from Lahti -

Caffin paahtimo toimii Lahdessa Askon alueella vanhassa Upon valimorakennuksessa. Vuonna 2008 käynnistettiin Caffin Flamingon myymälässä oma kahvin paahtaminen, joka johti varsin pian täysimittainen pienkahvipaahtimon perustamiseen vuonna 2011.

Hyviä kahveja, käsityönä paahdettuna pienissä erissä ja suoraan asiakkaiden saataville aivan tuoreena. Siksi Caffi on olemassa. Siksi näitä kahveja on maisteltu jo moneen kertaan ja siksi paahtoprofiileja hiottu yön hiljaisena tunteina. Vain maku ratkaisee.