Caffi El Salvador Red Bourbon 250g

Tuotetiedot

Hinta: 13,75 €

kpl

Tuotekuvaus

Santa Marian tilan Red Bourbon on tasapainoinen ja puhtaanmakuinen kahvi, joka on parhaimmillaan suodatinkahvina pähkinäisenä ja suklaisena.

El Salvador Red Bourbon tulee Santa Anasta Santa Marian tilalta. Red Bourbon on alkuperäinen bourbon -kahvipensas, joka tekee punaisen marjan. Keskipaahtoisena Santa Marian Red Bourbon on luonteeltaan tasapainoinen ja puhtaanmakuinen kahvi, jonka maussa löytyy pähkinäisiä ja suklaisia vivahteita. Jälkimaussa on pirteä hedelmäinen hapokkuus.

ALKUPERÄTIEDOT:
Maa: EL SALVADOR
Alue: SANTA ANA
Viljelijä: ALVAREZ FAMILY
Tila: SANTA MARIA

KAHVITIEDOT:
Lajike: RED BOURBON
Käsittelytapa: WASHED
Sato: 2020
Kasvukorkeus: 1400-1500 M
Paahto: VAALEA KESKIPAAHTO
Maku: TASAPAINOINEN, PUHDAS, PÄHKINÄINEN, SUKLAA
Valmistusmenetelmät: SUODATINKAHVI, KÄSIUUTOT, ESPRESSO

Mikäli haluat kahvin jauhettuna, jauhamme sen sinulle toivomuksesi mukaisesti. Kirjoitathan jauhatustoiveen tilauksesi lisätietoihin.

Paahtimo: Caffi, Lahti
Pakkauskoko: 250 g
Kilohinta: 55 €/kg

---

Coffee from Lahti -

Caffin paahtimo toimii Lahdessa Askon alueella vanhassa Upon valimorakennuksessa. Vuonna 2008 käynnistettiin Caffin Flamingon myymälässä oma kahvin paahtaminen, joka johti varsin pian täysimittainen pienkahvipaahtimon perustamiseen vuonna 2011.

Hyviä kahveja, käsityönä paahdettuna pienissä erissä ja suoraan asiakkaiden saataville aivan tuoreena. Siksi Caffi on olemassa. Siksi näitä kahveja on maisteltu jo moneen kertaan ja siksi paahtoprofiileja hiottu yön hiljaisena tunteina. Vain maku ratkaisee.