Famo hoitoainepala Sydänkäpy, veg.

Tuotetiedot

Hinta: 12,00 €

kpl

Tuotekuvaus

Kuivalle, vaurioituneelle hiukselle. Sydänkäpy hoitoainepala silottaa, antaa pehmeyttä ja tekee hiuksista ihanan kiiltävät. Sitä voi levittää myös päänahkaan ja soveltuu Curly girl-metodiin. Pala sisältää uutosta sarviapilan siemenistä, joissa on paljon Omega-3 ja Omega-6 rasvahappoja. Sydänkävyn Amarantti öljy voi hoitaa psoriasta, ekseemaa ja kutinaa päänahassa. Pala tuoksuu vienosti rosmariinilta. Vegaaninen.

Sydänkäpy hoitoainepala on pakattu puuvillapussiin, johon mahtuu myös pöllö shampoopala.

INCI: Myrica Cerifera fruit wax (suomyrtti), Orbignya Oleifera seed oil, (babassu) Coco-Glucoside, Isoamyl Cocoate, Isoamyl Laurate, Amaranthus Caudatus seed extract (punarevonhäntä), Rosmarinus officinalis leaf extract (rosmariini), Trigonellafoenum-graecum seed extract (sarviapila), Perilla Ocymoides seed oil (veripeippi).

---

Famo on pieni suomalainen yhden naisen yritys Tuusulassa. Tuotteet valmistetaan käsin ja ne on suunniteltu ihmisiä kuunnellen. Famon valikoimassa on perinteisten saippuapohjaisten shampoopalojen lisäksi shampoopohjaisia paloja, jotka on kehitetty heille, joille shampoopalat eivät yleensä ole sopineet. Famolla on erityisen paljon tuoksuttomia hiustuotteita ja tuotteet ovat myös vegaanisia. Famon Pöllö kuvastaa viisautta ja luonnonkosmetiikka on viisas valinta.