Boba Tapiokahelmet 250g

Tuotetiedot

Hinta: 8,50 €

kpl

Tuotekuvaus

Tapiokahelmet Boban valmistukseen

Onko Boba tai Bubble Tea tuttua? Tämä alkujaan taiwanilaista erikoisuutta kutsutaan myös palleroteeksi, kuplateeksi tai helmiteeksi. Kyseessä on tapiokahelmillä koristeltu tee- tai kahvipohjainen juoma, joka maustetaan ja makeutetaan halutuksi drinkiksi esim. maitotiivistettä, siirappeja, matchaa, hedelmiä, marjoja tai makuaineita käyttäen. Se sopii kokeilunhaluiselle makeiden juomien ystävälle. Visuaalinen, hauska juoma, joka on parhaimmillaan kylmissä juomissa, lasista ja pillillä juotuna.

Ainekset: Tapiokatärkkelys 42%, vesi, maissitärkkelys, väri E150d, sakeutus-aine E412, säilöntäaine EE262ii, aromi. Sisältää sulfiitteja.

Lisää 1dl tapiokahelmiä hitaasti kattilaan, jossa on 1L kiehuvaa vettä ja sekoita kevyesti. Odota kunnes helmet nousevat pintaan ja keitä sen jälkeen kannen alla 2-3 min. Mitä pidempään keität, sitä pehmeämpiä ovat helmet. Nosta helmet vedestä ja upota kylmään veteen 20 sekunniksi. Siirrä ne kulhoon, makeuta ja käytä 4h kuluessa.

Säilytys kuivassa ja viileässä. Avattu pakkaus säilyy jääkaapissa ja se kannattaa käyttää mahdollisimman nopeasti. Alkuperämaa: Kiina

Ravintoarvot/100g: Energia 920,48 kJ (220 kcal), rasva 0 g , hiilihydraatit 54 g (josta sokereita 0 g), proteiini 0 g, suola 0,15g.

Kilohinta: 27,80 €/kg