Caffi Nicaragua Red Bourbon 250g

Tuotetiedot

Hinta: 14,13 €

kpl

Tuotekuvaus

Red Bourbon on yksi kahvimaailman varmoista ja loistavista kahveista, jota kasvatetaan erityisesti Väli-Amerikassa. San Josen tilan nicaragualainen Red Bourbon on tasapainoinen ja puhtaanmakuinen kahvi, joka on parhaimmillaan suodatinkahvina tasapainoisen pähkinäisenä ja hedelmäisenä kokonaisuutena.

Nicaragua Red Bourbon tulee Mierischin perheen San Josen tilalta. Red Bourbon on alkuperäinen bourbon -kahvipensas, joka tekee punaisen marjan. Keskipaahtoisena San Josen Red Bourbon on luonteeltaan tasapainoinen ja puhtaanmakuinen kahvi, jonka maussa löytyy pähkinäisiä ja hedelmäisiä vivahteita. Kahvin jälkimaussa on makea kypsän trooppisen hedelmäinen tuntu.

ALKUPERÄTIEDOT:
Maa: NICARAGUA
Alue: JINOTEGA
Viljelijä: MIERISCH FAMILY
Tila: SAN JOSE

KAHVITIEDOT:
Lajike: RED BOURBON
Käsittelytapa: WASHED
Kasvukorkeus: 1250-1500 M
Paahto: VAALEA KESKIPAAHTO
Maku: TASAPAINOINEN, PUHDAS, PÄHKINÄINEN, KYPSÄ TROOPPINEN HEDELMÄ
Valmistusmenetelmät: SUODATINKAHVI, KÄSIUUTOT, ESPRESSO

Mikäli haluat kahvin jauhettuna, jauhamme sen sinulle toivomuksesi mukaisesti. Kirjoitathan jauhatustoiveen tilauksesi lisätietoihin.

Paahtimo: Caffi, Lahti
Pakkauskoko: 250 g
Kilohinta: 56,52 €/kg

---

Coffee from Lahti -

Caffin paahtimo toimii Lahdessa Askon alueella vanhassa Upon valimorakennuksessa. Vuonna 2008 käynnistettiin Caffin Flamingon myymälässä oma kahvin paahtaminen, joka johti varsin pian täysimittainen pienkahvipaahtimon perustamiseen vuonna 2011.

Hyviä kahveja, käsityönä paahdettuna pienissä erissä ja suoraan asiakkaiden saataville aivan tuoreena. Siksi Caffi on olemassa. Siksi näitä kahveja on maisteltu jo moneen kertaan ja siksi paahtoprofiileja hiottu yön hiljaisena tunteina. Vain maku ratkaisee.