Famo shampoopala Hanipöö, veg.

Tuotetiedot

Hinta: 20,00 €

kpl

Tuotekuvaus

Kosteuttava ja hoitava palashampoo. Hanipöö-pala on kehitetty silmällä pitäen erityisesti pitkiä ja karkeita hiuksia. Se kosteuttaa ja tuo kiiltoa. Pala sisältää runsaasti sarviapilaa, jota käytetään tukemaan hiusten tervettä kasvua sekä hoitamaan hilsettä, päänahan ärtyneisyyttä sekä kasvoilla myös aknea. Hanipöötä voitkin käyttää myös kasvojen puhdistukseen! Hanipöö tuo hennattuja sävyjä esiin ja on sen verran hoitava shampoopala, ettet välttämättä tarvitse erikseen hoitoainetta. Pala sopii myös Curly Girl-metodiin.

INCI: Sodium Cocoyl Isethionate SCI, Orbignya Oleifera Seed Oil (Babassu-öljy), Glycerin, Isoamyl Laurate & Isoamyl Cocoate,Trigonella foenum-graecum (Fenugreek powder/sarviapila). Huom! Sarviapilan luonnollinen tuoksu on voimakas eikä välttämättä sovi tuoksuherkille. Luonnollinen, ympäristöystävällinen ja täysin biologisesti hajoava.

Pakkauskoko 80g.

---

Famo on pieni suomalainen yhden naisen yritys Keravalla. Tuotteet valmistetaan käsin ja ne on suunniteltu ihmisiä kuunnellen. Famon valikoimassa on perinteisten saippuapohjaisten shampoopalojen lisäksi shampoopohjaisia paloja, jotka on kehitetty heille, joille shampoopalat eivät yleensä ole sopineet. Famolla on erityisen paljon tuoksuttomia hiustuotteita ja tuotteet ovat myös vegaanisia. Famon Pöllö kuvastaa viisautta ja luonnonkosmetiikka on viisas valinta.