Caffi Kenya AA Tegu Nyeri

Tuotetiedot

Hinta: 15,00 €

kpl

Tuotekuvaus

Caffin hapokkain ja mehumaisin kahvi. Onnistuneilla uutoilla tulee ihan mielettömiä hedelmä- ja marjapommeja kupilliseen.

Tekangun osuuskunta ja Tegun käsittelyasema sijaitsevat Mount Kenian rinteellä Nyerin alueella 1800 metrin korkeudessa. Tegu Nyeri on hyvin hapokas ja marjaisan makea kahvi. Kupilliseen tulee mehumainen tuntuma sekä viinimarjan marjaisuus. Jälkimaku on persikkainen. Caffin paahto on vaalea, mutta kehittynyt.

Mikäli haluat kahvin jauhettuna, jauhamme sen sinulle toivomuksesi mukaisesti. Kirjoitathan jauhatustoiveen tilauksesi lisätietoihin.

Paahtimo: Caffi, Lahti

ALKUPERÄTIEDOT:
Maa: KENIA
Alue: NYERI
Viljelijä: USEITA PIENVILJELIJÖITÄ
Tila: TEKANGUN OSUUSKUNTA, TEGUN KÄSITTELYASEMA

KAHVITIEDOT:
Lajike: SL 28 AA, SL 34 AA, RUIRU 11
Käsittelytapa: WASHED
Kasvukorkeus: 1700-1900 M
Paahto: VAALEA
Maku: HAPOKAS, MEHUMAINEN, VIINIMARJAINEN, PERSIKKAINEN
Valmistusmenetelmät: SUODATINKAHVI, KÄSIUUTOT

Pakkauskoko: 200 g
Kilohinta: 75 €/kg

---

Coffee from Lahti -

Caffin paahtimo toimii Lahdessa Askon alueella vanhassa Upon valimorakennuksessa. Vuonna 2008 käynnistettiin Caffin Flamingon myymälässä oma kahvin paahtaminen, joka johti varsin pian täysimittainen pienkahvipaahtimon perustamiseen vuonna 2011.

Hyviä kahveja, käsityönä paahdettuna pienissä erissä ja suoraan asiakkaiden saataville aivan tuoreena. Siksi Caffi on olemassa. Siksi näitä kahveja on maisteltu jo moneen kertaan ja siksi paahtoprofiileja hiottu yön hiljaisena tunteina. Vain maku ratkaisee.