Caffi Kesäbourbon 200g

Tuotetiedot

Hinta: 11,50 €

kpl

Tuotekuvaus

Caffin kesäkahvi Kesäbourbon rikkaan makuinen kahvielämys, joka sopii kaikille kahvinnautiskelijoille. Se on kolmen kahvin sekoitus, jossa yhdistyy makeutta, raikkautta ja täyteläisyyttä. Kesäbourbon sopii erinomaisesti kaikille kahvinnautiskelijoille ja siksi se onkin oiva kesätuliainen ja sopii myös lahjaksi. Kesäbourbon on rikas ja pitkän jälkimaun tarjoava kahvisekoitus. Kolumbialainen El Naranjal tuo kahviin makeutta ja kivihedelmäisen jälkimaun. Etiopialainen pesty Sidamo tuo kukkaista keveyttä ja jasmiinin vivahteita. Brasilialainen Miaki -tilan Yellow Bourbon antaa puolestaan kahville pehmeää suklaista makeutta ja painavuutta. Kesäbourbon on erinomainen kesäkahvi ja sopivalla jauhatuksella sen voi valmistaa kaikilla valmistustavoille, lisäksi se toimii mainiosti myös jauhavissa kahvikoneissa.

Mikäli haluat kahvin jauhettuna, jauhamme sen sinulle toivomuksesi mukaisesti. Kirjoitathan jauhatustoiveen tilauksesi lisätietoihin.

Paahtimo: Caffi, Lahti

Maa: BRASILIA, ETIOPIA, COLOMBIA
Kahvit: BRASILIA MIAKI YELLOW BOURBON, ETIOPIA SIDAMO, COLOMBIA EL NARANJAL
Lajike ja käsittely: YELLOW BOURBON PULPED NATURAL, SIDAMO WASHED, EL NARANJAL NATURAL
Kasvukorkeus: 1200-1800M
Paahto: VAALEA KESKIPAAHTO
Maku: TASAPAINOINEN, MAKEA, SUKLAINEN, JASMIININEN, HEDELMÄINEN
Valmistusmenetelmät: SUODATINKAHVI, ESPRESSO, PAVUISTA JAUHAVAT KAHVIKONEET, PRESSOPANNU, MUTTERIPANNU

Pakkauskoko: 200 g
Kilohinta: 57,50 €/kg

---

Coffee from Lahti -

Caffin paahtimo toimii Lahdessa Askon alueella vanhassa Upon valimorakennuksessa. Vuonna 2008 käynnistettiin Caffin Flamingon myymälässä oma kahvin paahtaminen, joka johti varsin pian täysimittainen pienkahvipaahtimon perustamiseen vuonna 2011.

Hyviä kahveja, käsityönä paahdettuna pienissä erissä ja suoraan asiakkaiden saataville aivan tuoreena. Siksi Caffi on olemassa. Siksi näitä kahveja on maisteltu jo moneen kertaan ja siksi paahtoprofiileja hiottu yön hiljaisena tunteina. Vain maku ratkaisee.